Szervertulajdonosoknak

A jövedelmező szerverüzemeltetés ma már csak professzionális keretek között lehetséges

A szerverüzemeltetés iparágának legfőbb kihívása, főleg a fejlett térségben, a fajlagosan magas energiaárak. A magas árszint mellett a nyereségesség csak a végletekig optimalizált, versenyképes adottságok mellett lehetséges. Mivel a befektetések megtérülését két változó befolyásolja – a szerverek hatékonysága és az áramár – ezért ezen két változó esetében kell a lehető legjobb értékekre törekedni. A versenyképesség a szervertulajdonosok oldaláról egyre inkább csak tudatos vállalkozási menedzsment mellett valósítható meg. Professzionális operatív működésre van szükség, amely a nagy üzemméret felé tolódik el, így a piaci résztvevők köre jelentősen beszűkül. Csak számottevő tőkekoncentráció mellett élvezhetők az adatközpontokba történő beruházás előnyei. A jövőben az iparág várhatóan tovább stabilizálódik, azonban a megtérülési mutatók még mindig kimagaslóan jobbak, mint más szektorokban.

Átfogó modellünk lehetővé teszi a szervertulajdonosok számára, hogy beruházásaikat a szerverekbe koncentrálják, miközben az infrastrukturális, a szoftveres és a pénzügyi kereteket is megteremtjük. A gyorsan kivitelezhető, kulcsrakész megoldás nem ad okot aggodalomra a gyorsan változó üzleti környezet miatt, nem kell alkalmazkodni az esetleges változásokhoz. A tőkebefektetést szakmailag és üzletileg is optimalizálni tudjuk.

Értékajánlatunk motorja a versenyképes áramár

Az Enerhash Cégcsoport egy olyan megoldást dolgozott ki, melynek keretében a nagy szereplők előnyeiből kis szereplők is részesülhetnek. Jelentős tőkét akkumulálunk, amelyet egyszerre aktiválunk erőművi telephelyen elhelyezett adatközpontokba, így minden ügyfelünk számára kiemelkedő fajlagos hozam elérését tesszük lehetővé. 

A közvetlen erőművi kapcsolatot olyan erőműveknél alakítjuk ki, akik jelentős szabad kapacitással rendelkeznek. Adatközpontunk fogyasztóként lép fel a többletáramért, melyet az erőmű kedvező áron és feltételek mellett biztosít számunkra, ezzel a profitabilitás egyik fő tényezőjét optimalizálni tudjuk. Ez a kapacitás akár polchelyenként is elérhető ügyfeleink számára a DATABOX-ban.

A másik faktor – a szerverek hatékonysága – optimalizálása érdekében a szerverek értékesítésében és kiválasztásában is szakértői segítséget nyújtunk. A piacon elérhető legjobb választásnak tekinthető gépeket értékesítjük, készletezzük és gondoskodunk a kapcsolódó logisztikai folyamatokról, beleértve az eszközök áramoltatását partnereink között. Mind a vásárlásban, mind az elemzésben szakértői tapasztalatot nyújtunk. A megfelelő miner kiválasztásával és nemzetközileg is versenyképes áramárral ügyfeleink befektetése maximális gyorsasággal térül meg.

Kiépített keretekkel könnyítjük meg a szerverüzemeltetők életét

Az optimalizált operatív működés feltételeit fizikailag és virtuálisan is megteremtjük. Egy teljeskörű karbantartási és monitoring szolgáltatás keretében a szerverek zavartalan működését napi 24 órában monitorozzuk. Az erőművi telephelyen elhelyezett adatközpontban elvégezzük a rendszeres karbantartásokat, portalanítást, szervizeljük a szervereket és adott esetben a garanciális ügyintézést is lebonyolítjuk a gyártókkal. Az indításhoz szükséges műveletekről kollégáink gondoskodnak, akik konfigurálják a szervereket.

A blockchain szerverek megválasztásáról részletes cikket írtunk, ajánljuk figyelmedbe.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük, ha már rendelkezel szerverekkel részletezd típusaikat, mennyiségüket, illetve, hogy tervezel-e új szerverekbe beruházni a már meglévőkön felül. Ha még nem rendelkezel szerverekkel, tájékoztass minket, hogy van-e konkrét típus, amely felől érdeklődsz.

Hasznos információ lehet számunkra, hogy mióta foglalkozol ezzel az iparággal és milyen eddigi tapasztalataid vannak. Amennyiben van már meglévő működő szerverparkod, informálhatsz minket ennek paramétereiről, annak érdekében, hogy minél kedvezőbb ajánlatot tudjunk tenni.